Ozonzuurstoftherapie

De ozontherapie zorgt voor een strakkere en gladde huid, zelfs bij een groot gewichtsverlies. Tijdens de ozonbehandeling zit u 15 minuten in een verwarmde cabine. De cabine wordt met een bepaalde hoeveelheid ozonzuurstof gevuld.

Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof die uw huid revitaliseert. Doordat de huidcellen meer zuurstof opnemen, worden oude cellen sneller vervangen door nieuwe huidcellen. Mede hierdoor vermindert de cellulite aanmerkelijk en wordt uw lichaam strakker.

De aangename omgevingstemperatuur opent de poriën en stimuleert de bloedsomloop. Hierdoor worden afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd. Daarnaast kan de ozonzuurstoftherapie gewrichtsklachten verlichten.

De zuurstoftherapie combineren wij gewoonlijk met de Thermo Fysische Methode. De TFM-methode is een trainingsmethode met oefeningen voor een mooi en sportief lichaam. Gecombineerd met de zuurstoftherapie geeft het beste en snelste resultaat voor strakkere contouren. Uw huid wordt mooi, zacht en strak, ook waar overtollig vet is verloren door het sporten. Ozonzuurstof therapie behoudt of verbetert de veerkracht van de huid. Daarnaast is de grote hoeveelheid zuurstof goed voor uw spierweefsel en het voorkomen van spierpijn.

Wilt u meer weten over de ozontherapie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de ozonbehandelingen bij Streefline.