Streefline Beweeg & Afslank Studio

Sinds 2007 begeleiden wij, Heidi en Lenie, met veel enthousiasme dames en heren in onze Streefline beweeg- en afslankstudio in Gouda. Wij zijn er voor iedereen die wil afslanken met beweging en/of voeding. En voor mensen met een druk bestaan die fit willen blijven of gewoon stoom willen afblazen.

Streefline is een kleine studio met 6 warmtecabines en 3 ozoncabines. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht!

Onze studio

streefline-gouda-sporten-bewegen-afvallen-7597Bij ons beweegt u onder persoonlijke begeleiding in een transparante cabine die is verwarmd tot circa 37 graden.
Wij werken volgens de Thermo Fysische Methode (T.F.M.) waarbij u gerichte oefeningen uitvoert. U volgt een programma die is afgestemd op uw wensen en conditie.
Thermofysisch bewegen is ook zeer geschikt voor mensen met reuma of fibromyalgische klachten.

Naast de oefeningen in de warmtecabine, bieden wij een ozonzuurstoftherapie aan, eveneens in een verwarmde cabine. De ozontherapie zorgt o.a. voor een strakkere en gladde huid.

Vanzelfsprekend kunt u zich na de sessie opfrissen in de kleedruimte of douchen in de douchecabine.

In onze studio hebben wij een breed assortiment PS. food & lifestyle producten op voorraad. Wij adviseren u graag over deze producten, in ieder stadium van het PS. food & lifestyle afslankprogramma.

Meer weten over PS. food & lifestyle of de beweegprogramma’s? ┬áNeem gerust contact met ons op!