0182 – 519 783 | gouda@streefline.nl

FAQ
Veelgestelde vragen & antwoorden

De T.F.M. methode is een trainingsprogramma waarbij u in een verwarmde cabine van circa 37 graden gerichte oefeningen doet. Deze warmte bevordert de doorbloeding en helpt bij het afslanken en verminderen van klachten zoals reuma en fibromyalgie.

Sporten in een warmtecabine helpt bij vetverbranding, spierontspanning, pijnverlichting bij reuma en fibromyalgie, en verbetert de doorbloeding en stofwisseling.

De frequentie verschilt per persoon, maar voor optimale resultaten raden we aan om 2 keer per week te sporten in een warmtecabine.

Ja, sporten in een warmtecabine is vooral geschikt voor mensen met reuma, fibromyalgie en andere chronische pijnklachten. We adviseren echter altijd om eerst uw arts te raadplegen.

U kunt bij ons zowel losse sessies boeken als een abonnement afsluiten voor regelmatige sessies. Neem contact met ons op voor de verschillende opties en tarieven.

Ozonzuurstoftherapie is een behandeling in een verwarmde cabine waarbij ozon en zuurstof worden gebruikt om de huid te verstrakken en glad te maken, en het algemene welzijn te bevorderen.

PS. food & lifestyle producten zijn speciaal ontwikkelde voedingsmiddelen die uw afslankproces ondersteunen door een uitgebalanceerde voedingswaarde te bieden, waardoor u gezond en verantwoord kunt afvallen.

U kunt beginnen door een afspraak te maken met Heidi of Lenie. Wij zullen u begeleiden en adviseren over de juiste producten en eetgewoonten voor uw persoonlijke afslankdoelen.

Ja, we hebben een breed assortiment PS. food & lifestyle producten op voorraad in onze studio. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste producten.

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen, een e-mail te sturen, of ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw sessie te bevestigen.

Contact & bereikbaarheid

Voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie, kunt u ons bellen tijdens openingstijden op 0182-51 97 83. U kunt ook een bericht sturen via het onderstaande formulier.

Onze studio bevindt zich op Willem en Marialaan 24 in Gouda. We zijn makkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. In de directe omgeving kunt u gratis parkeren.

streefline-bewegen-sporten-afslanken-afvallen-powerslim-gouda-logo-wit