Intensieve BBB-groepsles in een warmtecabine

Bent u fan van korte en intensieve groepslessen die nieuwe energie opleveren? En wilt u snel centimeters verliezen? Wij hebben het voor u gecombineerd. Bij Streefline kunt u in groepsverband bewegen in de warmtecabine!

Gedurende 25 minuten geven wij een intensieve training met behulp van gewichten. Wij werken voornamelijk aan de ‘BBB’ zones ofwel Buik, Billen en Benen. Ons BBB-programma bestaat uit circa 15-18 oefeningen, die iedere 1 – 1,5 minuut wisselen. Met opzwepende muziek verricht u de oefeningen, waarbij wij u zullen aansturen en stimuleren. Zo kunt u het maximale uit deze korte training halen.

Per training volgen maximaal 6 dames tegelijk dit BBB-programma in een eigen warmtecabine, onder persoonlijke begeleiding. Zo ziet en merkt u snel het positieve resultaat aan uw lichaam.

Trainingstijden:

  • Maandagavond van 19.45 uur tot 20.10 uur
  • Woensdagavond van 19.45 uur tot 20.10 uur

*  Zorg ervoor dat u 5 min. voor aanvang aanwezig bent i.v.m. omkleden. Onze groepslessen beginnen stipt op de aanvangstijd om het maximale resultaat te behalen.

Kosten:

  • losse les € 9,00
  • 10 rittenkaart € 85,00, 3 maanden geldig*

Aanmelden:
Voor het volgen van een groepsles moet u zich van tevoren aanmelden, per mail of telefoon (0182 – 51 97 83). Zo kunnen wij de groepslessen goed inplannen om alle deelnemers persoonlijk te kunnen begeleiden. Afmelden voor een gereserveerde groepsles kan tot 24 uur vooraf, zonder extra kosten.

 

* Extra informatie:

  • Het abonnement of de rittenkaart gaat in vanaf het eerste bezoek
  • Het abonnement of de rittenkaart is geldig gedurende het aantal aangegeven en aaneengesloten kalendermaanden
  • De rittenkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • Bij Streefline plannen wij de groepslessen in o.b.v. de inschrijvingen en beschikbare cabines. Mocht u een geplande les niet kunnen bijwonen, annuleer uw afspraak dan minstens 12 uur van te voren. Wij kunnen dan de vrijgekomen cabine inplannen voor anderen.
    Bij latere afzeggingen en wanneer de cabine niet door een ander kan worden gevuld, wordt de les van uw kaart afgeschreven.

Heeft u interesse in een plattere buik, slankere benen en strakkere billen in korte tijd? Volg dan bij ons deze groepsles!